0
Кошик порожній
Ми у соцмережах
Ми на зв'язку з 10:00 до 18:30 без вихідних
Салони: Київ Дніпро
Доставка по всій Україні

Раді запропонувати вам товари українського бренду

Altano продовжує розширювати свій асортимент вуличних меблів і рада представити співпрацю з українським виробником грилів, барбекю та вогнищ AHOS та UNO. Клієнти Altano тепер матимуть можливість придбати ці продукти в одному місці, що дозволить значно зекономити час та зусилля на пошук меблів, аксесуарів та всіляких товарів для свого саду чи відкритої тераси.

Обов'язково зверніть увагу на ці вироби - вони стильні, затишні, і дуже якісні

 

AHOS - виробник, відомий високою якістю продукції та стильним дизайном. AHOS заснували кваліфіковані майстри-металурги, які працюють зі сталлю та знають все про її властивості. В результаті їхньої роботи виходять грилі та барбекю з надзвичайною міцністю та довговічністю. Акцент у продукції лінійки UNO робиться на функціональності. У їх асортименті є різноманітні моделі грилів та вогнищ, які відмінно вписуються в будь-який ландшафт та забезпечують приємне барбекювання з родиною та друзями.

Шукаєте стильні та зручні меблі для тераси, веранди чи балкона? Вуличні меблі від Altano - це ідеальне рішення для тих, хто любить проводити час на свіжому повітрі. Наші меблі для тераси та веранди відповідатимуть вашим потребам, будь то романтичний вечір вдвох або барбекю з друзями. Ми маємо все, що вам потрібно, щоб створити затишну терасу або веранду в своєму домі.

Компанія Altano, провідний виробник та постачальник вуличних меблів в Україні, завжди ставить якість та задоволення клієнтів на перше місце, тому обравши співпрацю з AHOS та UNO, компанія може гарантувати своїм клієнтам отримання найкращих товарів на ринку товарів для відпочинку на відкритих просторах. Altano планує додати ще більше товарів від цих виробників до свого асортименту, щоб задовольнити потреби навіть найвимогливіших клієнтів.

Рекомендуємо переглянути
Отримати каталог