0
Кошик порожній
Ми у соцмережах
Ми на зв'язку з 10:00 до 18:30 без вихідних
Салони: Київ Дніпро
Доставка по всій Україні

Сезон комарів скасовується!

Більше ніщо не завадить відпочивати на повну! Більше ніяких спіралей та засобів з їдким запахом.

Системи знищення комарів, мошок і москітів - нарешті ми знайшли потрібний в цьому морі варіантів

Шведський виробник Amplecta - це чудова якість, еффектівность, екологічність.

Ми підібрали для вас дві моделі - на площу 1500 м. кв і 5000 м. кв

 

Пастка для комарів AMT100

Це доступна, електрична невелика пастка для комарів, якою неймовірно легко користуватися. Просто вставте вилку в розетку, міняйте аромат раз на місяць і при необхідності спорожняйте контейнер від комах. Неважливо, наскільки велика або маленька у вас ділянка - площа, на яку машина може залучити комарів і мошок, становить близько 1500 м2.

Як комарів приваблює москітна пастка.

Пастка для комарів імітує присутність людини і привертає комарів і мошок запахами, теплом, ультрафіолетовим світлом і невеликою кількістю вуглекислого газу. Коли вони наближаються дуже близько до пастки, потужний вентилятор втягує комах в мішок для улову, де вони гинуть від зневоднення.

Комах приваблює ультрафіолетове світло. Комахи притягуються ультрафіолетовим світлом на 360 градусів навколо москітної машини. Згідно з дослідженнями, ультрафіолетове світло збиває з пантелику систему навігації комара, і тому запахи і тепло стають для комаря більш цікавими. Зверніть увагу, що ультрафіолетове світло ефективний тільки в сутінках і темряві.

Фотокаталіз з діоксидом титану утворює невелику кількість діоксиду вуглецю. Ще одне маловідоме обмеження, яке створює AMT100, полягає в тому, що він виділяє вуглекислий газ. Всередині машини знаходиться плівка TiO2, яка виробляє діоксид вуглецю (CO2) шляхом фотокаталізу за допомогою УФ-випромінювання.

 

Пастка для мошок і комарів Predator Dynamic

Predator Dynamic - це бездротовий вбивця комарів. Для тих, хто хоче зменшити кількість і має серйозні проблеми з мошками або комарями. Predator Dynamic заснований на перевіреній технології, яка була вдосконалена для забезпечення максимальної ефективності. Шведська команда розробників Predator Dynamic розробила надійну і ефективну пастку для комарів.

Рекомендуємо переглянути
Отримати каталог