0
Кошик порожній
Ми у соцмережах
Ми на зв'язку з 10:00 до 18:30 без вихідних
Салони: Київ Дніпро
Доставка по всій Україні

Якісні вуличні меблі

Характеристики якісних вуличних меблів

Важливі складові якості:

 

 Каркас

Каркаси кращих вуличних меблів виготовлені з алюмінію та/або нержавіючої сталі. Вони вкриті порошковою фарбою. Саме тому металеві деталі меблів потребують мінімального догляду та звичайного очищення.

Волокно

 

Волокно у якісної вуличних меблів повинно відповідати наступним вимогам:

Altano пропонує меблі, виготовлені з високоякісних матеріалів відомих виробників - штучного ротанга REHAU, Hularo Wicker, полипропіленового шнура Rope

 Текстиль

Тканини для вуличних меблів повинні бути спеціально розроблені, щоб повністю відповідати використанню на вуличних меблів. Якісний вуличний текстиль інертний до забруднень, міцний, добре зберігає структуру.

Тканина Cartenza від Sunproof® 100% складається з синтетичного волокна олефину.

Волокно олефина відомо тим, що він здатний збільшувати об'єм, зберігаючи при цьому низьку питому вагу. Між волокнами залишається достатньо місця між окремо взятими молекулами, які немов в пастку ловлять додаткове повітря. Це означає, що етилен є чудовим ізолятором. Додатково до всього, в олефина цінують міцність його волокон. Ця особливість дозволяє експлуатувати як в сухих, так і у вологих умовах.

Переваги: ​​стійкість до вицвітання і міцність забарвлення (досягається завдяки фарбуванню волокна в процесі виробництва); стійкість до забруднень антистатичність; низька ціна (олефін в 2-3 рази дешевше нейлону), не викликає алергічних реакцій; простота в догляді.

Sunbrella® - тканина нового покоління. Нечуваний раніше рівень стабільності і гнучкості, а також неоціненний візуальний і тактильний комфорт. Тканина створена спеціально для застосування зовні та всередині, як для знімних чохлів на матраци, так і для декоративних подушок, коли потрібно не тільки естетична краса, а й виняткові експлуатаційні характеристики. Колекція представлена ​​безліччю квітів і текстур, включаючи однотонниее кольору і смуги

Стійка до вигоряння, водовідштовхувальна, дихає, стійка до появи плям антигрибкова обробка, проста в догляді. На відміну від бавовняних тканин, які не мають хорошої стійкісті до зносу, рвуться від регулярної машинного прання і впливу ультрафіолету, тканини Sunbrella® завдяки пофарбованим в розчині акриловим волокнам і унікальному плетінню, гарантує тривале збереження кольору і захист від ультрафіолету, а також ефективну стійкість до появі цвілі і суворих погодних умов. Крім того, вона м'якша, товщі, і зручніше, ніж бавовняні тканини.

Склад: 100% акрилова тканина Sunbrella пофарбована в розчині
Стійкість кольору, УФ екстер'єр: 7-8 / 8
Стійкість кольору, прання при 40оС: 5/5

Відео для розуміння властивостей такої тканини

How Waterproof are Sunbrella Outdoor Cushion Fabrics? 

Sunbrella Fabric Test

 Внутрішні чохли.

Внутрішні чохли вуличних подушок мають величезне значення. Вони посилюють захист наповнювача від вологи і забруднень і допомагають йому зберігати форму. Це дрібносітчаста тканина з волокна з поліестеровим основою. Вони виділяються чудовою повітро-і водопроникність, стійкістю до мікробів, ультрафіолету, міцність, стійкість до стирання. Подушки з чохлами набагато краще тримають форму, зберігаючи структуру. Їх властивостями не страшні температури від -30С до + 70С.

 Наповнювач подушок

Одна з найважливіших складових. У якісних меблів використовується крупнопориста піна. Вона ідеальна для вуличних меблів. Матеріал створений з урахуванням використання у всепогодних умовах під відкритим небом. При намоканні він дуже швидко висихає, адже завдяки великим порам дренаж максимально швидкий і ефективний. Така піна стійка до цвілі і грибків, тримає форму на спеці і морозі, має 4 види жорсткості. Властивості такої піни -влаго- і повітропроникність, комфортна м'якість і при цьому міцність і здатність відновлювати форму. Плюс - висока гігієнічність (настільки, що її навіть дозволено використовувати в закладах охорони здоров'я).

За всіма критеріями якісна піна-наповнювач подушок QuickDryFoam® багаторазово перевершує меблеві поліуретанові піни, всі типи яких у нас називають поролоном.

Кілька демонстраційних відео для розуміння структури піни-наповнювача для подушок

Quick Dry Outdoor Cushions

Quickdry Foam vs Imitation Product Drain Test

Quick Dry Cushions

 Легкість у догляді

 

Якісні меблі для відкритих просторів прості в догляді.

Для чищення нетекстильних ділянок досить пропилососити меблі при помірному режимі всмоктування. На вулиці плетені меблі можна просто очистити в режимі обдування, або обмити струменем зі шланга. Якщо забруднення сильне, використовуйте м'яку щітку і будь-який миючий засіб для синтетичних матеріалів. Але зазвичай достатньо звичайного гелю для миття посуду або простого господарського мила і губки. Не забудьте ретельно змити миючі засоби з плетених меблів - щоб уникнути подальшого контакту з вашою шкірою та одягом.

З текстильними матеріалами теж все просто. Головне - прибирати забруднення до того як вони проникнуть глибоко в тканину. Почистити щіткою з милом, змити чистою водою. Дати висохнути під відкритим небом. Машинне прання дозволено. Віддаєте перевагу пранню руками? Тоді все чохли рекомендовано замочувати близько години. Потім - мінімум тертя, легкий віджим.

Не залишайте при низькій температурі вологі подушки. Якщо плетені меблі використовується взимку на вулиці з подушками - вкривайте її від опадів чохлами (або чимось подібним). Рекомендується взимку заносити подушки плетених меблів в приміщення. Не використовуйте так звані водонепроникні чохли! Реально - вони пропускають всередину вологу (через шви, застібки), але перешкоджають нормальній вентиляції.

Внутрішні чохли з тканини рекомендується прати без віджиму. Гладити їх не можна!

Хімчистка заборонена - немає гарантій, що використовують речовини, безпечні для матеріалу.

Рекомендуємо переглянути
Отримати каталог