0
Кошик порожній
Ми у соцмережах
Ми на зв'язку з 10:00 до 18:30 без вихідних
Салони: Київ Дніпро
Доставка по всій Україні

HOUE - істинно скандинавський дизайн

Простота і функціональність - за це ми любимо скандинавський дизайн.

Меблі з Данії виглядають вкрай лаконічно, адже данці не відрізняються тягою до помпезності і дорожнечі.

Меблі простої форми, легкі, практичні і при цьому елегантні, мінімум декору, прямокутні або трохи закруглені. Вони природні, стримані і зовсім трохи холодні.

І якщо ви людина з нордичним характером - вам напевно сподобається меблі HOUE.

Дизайн Томаса Педерсена демонструє типові датські риси з явним упором на простоту.

Він поєднує класичні органічні лінії з новаторськими ідеями і деталями. Багато в чому його захоплення дизайном меблів виходить з того факту, що можна створювати повномасштабні моделі концепцій, які у нього в голові. Він твердо переконаний, що тільки так можна перевірити якості його продуктів на власному тілі -оцінити їх довговічність і переконатися, що результати відповідають очікуванням.

Його головне натхнення - неоскандінавскій дизайн, навіяний атмосферою Лондона і гумором Амстердама, часто з елементами ф'южн, в результаті чого матеріали і функції поєднуються по-новому і оригінально, при цьому завжди прагнучи до чистого і простого виду.

Компанія дуже відповідально ставиться до природних ресурсів. Тому перетворює сміття в скарб
Стілець FALK зроблений з переробленого побутового пластика. Данці перестали розглядати сміття як проблему - це ресурс. Крісло FALK спроектовано з доброзичливими, охоплюючими вигинами.
FALK має чіткий фірмовий вигляд, але не пригнічує своїм зовнішнім виглядом. Завдяки цьому FALK однаково добре підходить як для дому, так і для офісу. Виразний, легкий і функціональний.

HOUE прагне до того, щоб робити правильні кроки в створенні меблів, тобто враховувати як соціальний, так і екологічний вплив. HOUE працює з системної точки зору, з огляду на те, як речі завжди пов'язані. Природно, що FALK отримав сертифікат Ecolabel ЄС. Екологічне маркування ЄС спрямоване на зниження загального впливу на навколишнє середовище в результаті виробництва і споживання. Таким чином, EU Ecolabel оцінює весь життєвий цикл продукту та екологічні проблеми, які виникають на цьому шляху - на благо навколишнього середовища, клімату, людей і ресурсів Землі. FALK отримав премію German Design Award 2020 за чудовий дизайн і входить в число фіналістів Danish Design Award 2020 року, що є першою ознакою міжнародного визнання. Чудовий дизайн в поєднанні з екологічним профілем змушує пишатися і прагнути йти в ногу з часом.
 
 
Меблі вже в дорозі, чекаємо разом з вами.

 

Рекомендуємо переглянути
Отримати каталог