0
Кошик порожній
Ми у соцмережах
Ми на зв'язку з 10:00 до 18:30 без вихідних
Салони: Київ Дніпро
Доставка по всій Україні

Кращі кольори 2022 року

Безтурботність - у центрі уваги 2022 року

Щороку аналітики даних та експерти з дизайну обробляють мільярди біт даних, щоб визначити, до яких кольорів світ дизайну прагне наступного разу. Наступна статистика ґрунтується на мільйонах зображень, завантажених з усього світу, при цьому враховується кожен відтінок кожного пікселя, а також поточна ефективність клікабельності (CTR). Раді представити вам кольори, що піднімаються в чартах у наступному році.

#E9967A Заспокійливий корал

Вдих. Видих. Спокій. Корал. Відчули себе краще?
Ця приглушена персикова пастель чудово поєднується з іншими представниками пастельної родини. Він особливо добре виглядає з жовтими та рожевими відтінками, надаючи вашій дизайнерській роботі ностальгічний відтінок. Спробуйте контрастувати його із небесно-блакитним, щоб створити приємну природну палітру.

При правильному використанні цей колір може діяти як заспокійлива бомба для ванни і на це є причина. Ви можете практично відчути м'якість та пухнастість цього кольору. Його тепло спонукає нас прийняти нашу вразливість, і почуття комфорту та спокою стануть головними у нашому житті.

#800080 Оксамитовий фіолетовий.
 
 
Деякі пурпурові відтінки виглядають кричуще, відчайдушно потребуючи уваги, але Velvet Violet шепоче і привертає увагу своїм магнетизмом. І все ж таки це найсміливіший з трендових квітів на 2022 рік. І він, як і раніше, здатний закрутити голову без надмірної яскравості. Відтінок має рішуче царствений тон, впевнений у своїй благородній витонченості та чарівності. Velvet Violet уособлює традиційні асоціації з королівською родиною. Його природним доповненням є контрастний відтінок смарагду. Враховуючи його більш темне розташування у колірному спектрі, він також є чудовою базою для яскравих акцентів неоново-електричного типу.

 #DB7093  Спокійний рожевий

 
Наймодніший колір у звіті цього року нагадує зображення квітки, що в'яне між сторінками старої книги. Тактильно і райдужно, як кадр із улюбленого фільму Веса Андерсона. Pacific Pink нагадує рум'янець, який з'являється, коли вас долає почуття запаморочення. Він чудово виглядає у поєднанні з іншими рожевими та персиковими тонами. Доповнюйте їм світло-бірюзовий колір, щоб викликати асоціації із заходом сонця над мерехтливим тихоокеанським пляжем.
 
Зелений панує нероздільно

Бути зеленим легко – принаймні це стосується реклами, яка включає його у свою колірну схему. Дані цього року показують, що відтінки зеленого переважають у рейтингу кліків та конверсіях. Тому, якщо ви хочете, щоб ваші проекти виконувались на професійному рівні, подумайте про додавання смарагду, нефриту, лайма, м'яти тощо.

За інформацією сайту https://www.shutterstock.com/

Отримати каталог